Pages

Monday, 25 July 2011

Apabila Kereta Pelik Bersuara! [10 Gambar]

Kalau dapat duit byk2,xnk modify mcm ni,Beli kereta BMW,Ferrari dan lain2.Tapi modify mcm ni pun best gak, ramai je terpegun. har har har. Lepas terpegun tu, mesti gosip kat jiran sebelah.Kat Malaysia ni ada tak kereta pelik2 mcm ni? Kalau ada memang AB respect gila. apa-apapun enjoy gambar ni.















3 comments:

Terbelog said...

kete rumput haha
folow kamu

Titisan Hujan said...

kalo dpt kereta rumput tu kn best!!

ApabilaBersuara said...

kereta rumput tu kalau hujan, esok tumbuh lalang. hahaha